Dapatkan Kad Kahwin Digital Secara Percuma!

Invite2U-Penyedia Kad Kahwin Digital

Isi Kandungan

Invite2U.com merupakan sebuah laman web yang menyediakan perkhidmatan kad kahwin digital. Sempena pembukaan laman web, kami berbesar hati untuk memberikan akses secara percuma untuk anda bina kad kahwin digital anda.

Promosi ini akan berjalan sehingga 30 November 2023. Selepas daripada itu kami akan tutup promosi kad kahwin secara PERCUMA ini!

Cara Buat Kad Kahwin Digital Secara Percuma

Pertama, layari laman web kami iaitu https://invite2u.com.

Invite2U-Penyedia Kad Kahwin Digital

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik pada butang Daftar untuk mendaftar.

Seterusnya, isikan semua maklumat yang diperlukan.

Sign-Up-Invite2u

Seterusnya, pada ruangan Kod Kupon, masukkan kod: INVITE2U dan klik pada butang apply. Anda boleh mendaftar secara percuma! Klik sahaja daftar sekarang dan anda akan dibawa ke dashboard user untuk bina kad kahwin anda.

My-Account-Invite2u

Klik pada butang Add a card dan anda boleh memilih mana-mana template kad yang anda inginkan. Anda tidak perlu risau, anda boleh bina sebanyak mana card yang anda mahukan kerana akses yang kami berikan adalah unlimited!

Selepas siap isi semua maklumat yang diperlukan. Anda boleh kongsikan terus kad kahwin anda. Ianya sangat mudah dan cepat!

Kesimpulan

Kami sangat berbesar hati dan mengucapkan ribuan terima kasih bagi sesiapa yang sudi untuk mencuba kad kahwin digital yang dibina oleh Invite2U. Kami akan menambahbaik mutu perkhidmatan dari masa ke semasa dan juga akan menambahkan lagi template-template terkini di laman web kami.

Sila kongsikan artikel ini kepada kawan-kawan anda, mungkin ada yang memerlukannya maklumlah musim cuti sekolah sudah hampir tiba dan semestinya ramai yang nak mendirikan masjid.

Kongsi Artikel Ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Card has been added successfully.

Request a Design

Design Image*
Maximum file size: 1 MB
Upload the design idea of card template you have
Note*