Jemput Tetamu Anda
Dengan Kad Kahwin Digital

Cipta kad kahwin digital anda sepantas 10 minit dalam satu harga untuk kesemua template kad Invite2u.Com

kad kahwin digital

Bagaimana Ia Berfungsi

Kami ingin memudahkan anda untuk mencipta kad kahwin digital anda sendiri

Daftar Ahli

Daftar dahulu sebagai ahli dan buat pembayaran pendaftaran ahli sekali sahaja!

Pilih Template

Anda boleh pilih mana-mana template kad kahwin. Semuanya dalam satu harga.

Share Kad Anda

Kongsikan link kad kahwin digital anda kepada saudara mara dan rakan-rakan.

Kenapa Memilih Kami

Kami menawarkan pelbagai design kad kahwin mengikut citarasa terkini

Responsive

Direka khusus bagi pengguna telefon dan tablet

RSVP

Anda boleh kumpulkan bilangan tetamu yang hadir

Kalendar

Tetamu boleh simpan tarikh majlis di Google Calendar

Editable

Anda boleh mengubah maklumat kad pada bila-bila masa

Guestbook

Tetamu boleh menulis ucapan pada kad kahwin anda

Lokasi

Tetamu boleh gunakan Google Maps untuk ke lokasi majlis

Responsive

Direka khusus bagi pengguna telefon dan tablet

RSVP

Anda boleh kumpulkan bilangan tetamu yang hadir

Kalendar

Tetamu boleh simpan tarikh majlis di Google Calendar

Editable

Anda boleh mengubah maklumat kad pada bila-bila masa

Guestbook

Tetamu boleh menulis ucapan pada kad kahwin anda

Lokasi

Tetamu boleh gunakan Google Maps untuk ke lokasi majlis

Kenapa Memilih Kami

Kami menawarkan pelbagai design kad kahwin mengikut citarasa terkini

Design Kad Kahwin

Kami menawarkan design kad kahwin yang terkini dan menepati citarasa anda

Mudah & Cepat

Anda tidak perlu menunggu pihak kami yang buatkan, anda boleh view terus selepas isikan maklumat

Harga Berpatutan

Kami sediakan semua template/design kad kahwin dengan hanya satu harga

Pilihan Jenis Kad Kahwin Digital

Terokai pelbagai pilihan design/template kad kahwin yang sesuai untuk anda

(Sila klik pada gambar di bawah untuk melihat gambar penuh)

Apa Kata Pengguna Invite2u.Com

Review rawak daripada pengguna laman web kami

Faris Rosman
Read More
Saya kejar masa nak buat kad kahwin digital haritu, nasib baik ada Invite2u ni, lepas daftar dan isi maklumat, terus boleh view kad kahwin. Terbaik!
Fatin Hanani
Read More
Kawan saya rekemenkan guna Invite2u.Com untuk buat kad kahwin digital. Patutlah kawan saya rekemen, memang cepat rupanya proses buat kad kahwin.
Nurul Syuhada
Read More
Sangat direkemenkan kepada anda. Hanya perlu bayar yuran pendaftaran ahli dan anda dapat guna kesemua design/template dalam website. Kemah!
Saidatul Aqilah
Read More
Senang saya nak war-warkan majlis saya kepada rakan-rakan, siap boleh buat RSVP lagi. Senanglah untuk saya bajet kehadiran tetamu.
Nabila Hamdan
Read More
Cukup senang untuk bina kad kahwin digital dekat sini. Tengok tutorial dah boleh terus buat. Recommended!
Daniel Hamdan
Read More
Saya tak sangka dengan harga yang murah macam ni saya boleh gunakan semua design dalam website. Nikmat apa yang kau dustakakan.
Previous
Next

Jangan tunggu lagi!

Meriahkan lagi majlis perkahwinan anda dengan kad kahwin digital yang menarik dengan pelbagai design. Mudahkan tetamu anda supaya majlis perkahwinan anda berjalan dengan lancar!

Play Video about kad undangan kahwin digital

Tutorial cara bina kad kahwin digital

Card has been added successfully.

Request a Design

Design Image*
Maximum file size: 1 MB
Upload the design idea of card template you have
Note*