Cara Buat Kad Kahwin Digital

contoh design kad kahwin digital

Isi Kandungan

Majlis perkahwinan anda sudah tidak lama menjelang tiba? Nak buat kad kahwin tetapi tidak tahu di mana? Mesti banyak persoalan yang bermain di minda anda terutamanya bakal pengantin yang bakal melangsungkan majlis tidak lama lagi.

Tahukah anda bahawa di Invite2U anda boleh buat kad kahwin digital anda sendiri. Promosi sempena pembukaan website invite2u.com!

Dengan bermodalkan serendah RM37, anda sudah boleh membuat kad kahwin digital anda sendiri? Dan semestinya ianya adalah unlimited. Satu harga untuk semua template yang ada di laman web kami.

Di sini kami terangkan bagaimana cara buat kad kahwin digital di Invite2u.com

1. Mendaftar Sebagai Ahli

Untuk mendaftar, sila ke halaman Daftar dan isikan maklumat yang diperlukan.

cara buat kad kahwin digital

Buat Pembayaran

Anda akan dibawa ke halaman pembayaran untuk membuat pembayaran secara atas talian.

pembayaran kad kahwin digital

Sekarang anda telah berjaya mendaftar sebagai ahli Invite2U dan boleh mula untuk buat kad kahwin digital anda sendiri. Tidak perlu untuk menunggu pihak kami buatkan untuk anda. Ianya sangat senang dan anda terus boleh kongsikan kepada saudara mara dan rakan-rakan anda.

Bina Kad Kahwin Digital Anda

Selepas membuat pembayaran, anda akan di bawa ke halaman Log Masuk. Masukkan emel dan password anda dan anda akan dibawa ke halaman My Account.

halaman akaun saya invite2u.com

Di atas adalah paparan halaman My Account anda. Anda boleh mula untuk buat kad kahwin anda dengan menekan butang Add a Card. Anda akan dipaparkan dengan pilihan template dan pilih template kegemaran anda.

Seterusnya, masukkan maklumat yang diperlukan. Selepas siap mengisi maklumat perkahwinan anda, anda telah pun menyiapkan 1 kad kahwin digital anda sendiri! Mudah kan?

Yang bagusnya adalah anda boleh pilih template kad kahwin yang lain pula jika anda mahukan kepelbagaian. Jika tersalah masukkan info, anda juga boleh ubah balik maklumat anda.

Anda boleh melihat tutorial pada video ini jika cara buat kad kahwin digital di atas masih kurang jelas atau anda ingin mendapatkan info dengan lebih tepat.

Jom dapatkan kad kahwin digital dengan harga promosi iaitu RM37 sahaja di Invite2u.com.

Kongsi Artikel Ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Card has been added successfully.

Request a Design

Design Image*
Maximum file size: 1 MB
Upload the design idea of card template you have
Note*